Omtale

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 26 reviews
by Marte Rolfsnes Bjørkheim on Lev godt med irritabel tarm
Utrolig bra!

Likte veldig godt den nye delen om fekal mikrobiota transplantasjon og effekten av den! Ellers en veldig nyttig og lærerik bok.

by Vivian Bakkevik on Lev godt med irritabel tarm
Lev godt med irritabel tarm

I denne boken finner man all informasjon man trenger for å gjøre hverdagen for oss IBS pasienter lettere. Det er også interessant å lese om de fremskrittene som er gjort i forbindelse med fekal mikrobiota transplantasjon. At det forskes intenst over hele verden for å bedre IBS pasientenes levekår er helt fantastisk, og som de skriver i boka, det er lys i enden av tunnelen:)

by Tove Lyngstadås-Milling on Lev godt med irritabel tarm

Lettlest og oversiktlig bok som har vært til god hjelp for meg.

by Bodil Nesbø on Lev godt med irritabel tarm
Lev godt med irritabel tarm

Lettlest og informativ bok om IBS. Her får ein mykje kunnskap, råd og tips til korleis ein kan lette sin eige plager i høve til eige. situasjon. Enkle grep som er lette å følgje, og som gjev ein meir stabil mage. Mange informative og kunnskapsrike bileter som illustrerer bodskapen godt. Slit du med magen, er dette eit godt kjøp!

by Gunnhild Andersen Brekke on Lev godt med irritabel tarm
Informativ og lettlest

Boka var veldig lett å lese, og gode ilustrasjoner som gjorde informasjonen veldig lett å ta til seg. Det var mange gode råd og etter å ha testet ut mange av anbefalingene har jeg fått en mye bedre mage 🙂

by Stine Kvalheim on Lev godt med irritabel tarm
Oversiktlig og lettest, anbefales

Boken er oversiktlig og lettest, og språkbruken er gode tillpasset "mannen i gaten". Det er fint med alle illustrajonene, noe som bidrar til at den ikke blir tungt å lese.

by Per Simonsen on Lev godt med irritabel tarm
En fin bok å gi

Jeg satt opp en lista over hva jeg som IBS pasient har behov å få vite. Boken traff på alle punkter jeg hadde forventninger om. Jeg synes boken er lett leselig, noe som er svært positivt.

by Martine Siglevik Lunde on Lev godt med irritabel tarm
Anbefales

Synes boken er lettest, samtidig som den er veldig informativ. Boken er oversiktlig med informative tydelige kapitlet som gjør det lett å finne frem om man lurer på noe. Boken inneholder gode bilder med gode forklaringer under bildene, som også virker som oppsummering til det man har lest

Anbefaler den til alle med IBS

Boka er informativ, kunskapsrik, detaljert, tydlig og engasjerende med både tekst og bilder som illustrer budskapet godt.

Informativ, god og oversiktleg

Boka er informativ, god og oversiktleg i forhold til tema. Gode illustrajonar til teksten som mange kjenner seg igjen i.

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»