Omtale

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 25 reviews
by Vivian Bakkevik on Lev godt med irritabel tarm
Lev godt med irritabel tarm

I denne boken finner man all informasjon man trenger for å gjøre hverdagen for oss IBS pasienter lettere. Det er også interessant å lese om de fremskrittene som er gjort i forbindelse med fekal mikrobiota transplantasjon. At det forskes intenst over hele verden for å bedre IBS pasientenes levekår er helt fantastisk, og som de skriver i boka, det er lys i enden av tunnelen:)

by Tove Lyngstadås-Milling on Lev godt med irritabel tarm

Lettlest og oversiktlig bok som har vært til god hjelp for meg.

by Bodil Nesbø on Lev godt med irritabel tarm
Lev godt med irritabel tarm

Lettlest og informativ bok om IBS. Her får ein mykje kunnskap, råd og tips til korleis ein kan lette sin eige plager i høve til eige. situasjon. Enkle grep som er lette å følgje, og som gjev ein meir stabil mage. Mange informative og kunnskapsrike bileter som illustrerer bodskapen godt. Slit du med magen, er dette eit godt kjøp!

by Gunnhild Andersen Brekke on Lev godt med irritabel tarm
Informativ og lettlest

Boka var veldig lett å lese, og gode ilustrasjoner som gjorde informasjonen veldig lett å ta til seg. Det var mange gode råd og etter å ha testet ut mange av anbefalingene har jeg fått en mye bedre mage 🙂

by Stine Kvalheim on Lev godt med irritabel tarm
Oversiktlig og lettest, anbefales

Boken er oversiktlig og lettest, og språkbruken er gode tillpasset "mannen i gaten". Det er fint med alle illustrajonene, noe som bidrar til at den ikke blir tungt å lese.

by Per Simonsen on Lev godt med irritabel tarm
En fin bok å gi

Jeg satt opp en lista over hva jeg som IBS patient har behov å få vete. Boken traff på alle punkter jeg hadde forventninger om. Jag synes boken er lett leselig noe som er svart positivt.

by Martine Siglevik Lunde on Lev godt med irritabel tarm
Anbefales

Jag Synes boken er lettest, samtidig som den er veldig informativ. Boken er oversiktlig med informativ tydlig kapitlet som gjør det lett å finne frem om man lurar på noe. Boken innehåller gode bilder med gode forklaringer under bildene, som omså virker som oppsummering til det man har lest

Anbefaler den til alle med IBS

Boka er informativ, kunskapsrik, detaljert, tydlig og engasjerende med både text og bilder som illustres budskapet godt.

Informativ, god og oversiktleg

Boka er informativ, god og oversiktleg i forhold til tema. Gode illustrajonar til teksten som mange kennel seg igen i.

by Solveig Antonsen on Lev godt med irritabel tarm
Veldig nyttig bok, som alle med irritabel tarm og pårørende burde lese. Anbefales

Veldig bra og informativ bok om irritabel tarm. Grundig innføring hav sykdommen går ut på, utan at det blir vansklig å förstå. Bra med illustrationer underverks i boken, som gjør det lettere å lese, og resumé for hävert kapittel

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»